-4%Sınırlı
Plus LR (Light Resistance) Orijinal fiyat: ₺4.450,00.Şu andaki fiyat: ₺4.250,00.
-4%Sınırlı
Plus MR (Medium Resistance) Orijinal fiyat: ₺4.450,00.Şu andaki fiyat: ₺4.250,00.
-4%Sınırlı
Plus HR (Heavy Resistance) Orijinal fiyat: ₺4.450,00.Şu andaki fiyat: ₺4.250,00.
-4%Sınırlı
Medic Plus Orijinal fiyat: ₺4.450,00.Şu andaki fiyat: ₺4.250,00.
plus-imt1

POWERbreathe Plus inspiratuar kas solunum eğitmenleri, inspiratuar kaslarınızı güçlendirmek ve nefes alma dayanıklılığını artırmak için tasarlanmıştır. Hassas bir şekilde kalibre edilmiş, yay yüklü bir ‘basınç eşiği’ valfi kullanarak nefes alışınıza karşı bir direnç oluştururlar. Antrenman diyaframınız için bir dambıl gibidir.

Plus modeli, POWERbreathe’in ikinci nesil solunum cihazlarıdır ve Classic modele kıyasla çeşitli tasarım ilerlemelerine sahiptir.

Powerbreathe Plus IMT'nin Faydaları

Optimize edilmiş hava akışı nedeniyle POWERbreathe Plus ile nefes egzersizi daha etkilidir. IMT cihazının ayarlanabilir 11 seviyesi vardır; bu, inspiratuar kaslarınız güçlendikçe direncinin artabileceği anlamına gelir. Plus’ın bir diğer gelişmesi de ergonomik ağızlığıdır. Classic ile karşılaştırıldığında ağızlık daha yumuşaktır ve nefes egzersizini daha rahat hale getirir.

POWERbreathe Plus birçok grubun solunum fonksiyonuna fayda sağlayabilir. İster spor performansınızı geliştirmek, ister ameliyat sonrası nefesinizin iyileşmesine yardımcı olmak, ister şarkı söylemenize yardımcı olacak hayati kapasitenizi genişletmek istiyor olun, POWERbreathe sizin için mükemmel bir seçimdir.

POWERbreathe Plus nefes antrenörünüzü düzenli olarak günde iki kez kullanın (her seferinde 30 nefes alarak) ve 4-6 hafta içinde faydalarını görmeye başlayacaksınız.

plus-imt2
Sepetim
Son Görüntülenen
Kategoriler