-6%Sınırlı
Classic LR (Light Resistance) Orijinal fiyat: ₺3.450,00.Şu andaki fiyat: ₺3.250,00.
-6%Sınırlı
Classic MR (Medium Resistance) Orijinal fiyat: ₺3.450,00.Şu andaki fiyat: ₺3.250,00.
-6%Sınırlı
Classic HR (Heavy Resistance) Orijinal fiyat: ₺3.450,00.Şu andaki fiyat: ₺3.250,00.
-6%Sınırlı
Medic Classic Orijinal fiyat: ₺3.450,00.Şu andaki fiyat: ₺3.250,00.
kalp-hastalıgı-4-min

POWERbreathe’in Classic serisi, markanın ilk inspiratuar kas çalıştırıcısıdır ve bugün hala popülerdir. En uygun maliyetli solunum cihazı olan Classic, daha iyi akciğer sağlığı yolculuğuna başlayanlar için idealdir.

Classic cihazla inspiratuar kas eğitimi, solunum dayanıklılığının ve sağlığının iyileşmesinin yanı sıra solunum yorgunluğunun azalmasına da yol açar. Bunu, hassas şekilde kalibre edilmiş, yay yüklü bir ‘basınç eşiği’ valfi kullanarak nefes alışınıza karşı bir direnç oluşturarak yapar. Antrenman haltere benzer. Ayarlanabilir 9 seviye ile solunum gücünüzü artırırken solunum cihazının direncini de artırabilirsiniz.

POWERbreathe Classic çeşitli gruplara fayda sağlayabilir. Sporcularda ve dansçılarda spor performansının iyileştirilmesinden, nefes alma güçlüğü çekenlerde semptomların hafifletilmesine kadar nefes eğitimi, canlılığı ve yaşam kalitesini artırabilir.

Solunum eğitiminin sizin için uygun olup olmadığını görmek için POWERbreathe’i denemeden önce önlemleri ve kontrendikasyonları okumanızı öneririz. Genel bir kılavuz olarak, eğer nefes almada zorluk yaşıyorsanız ve haftada 2,5 saatten az bir süre aktif iseniz, Klasik ışığa dayanıklı cihazı öneriyoruz. Haftada 2,5 saatten fazla aktif olan ve nefes alma sorunu olmayan kişiler için Klasik orta direnç, yeteneğinize daha uygun olabilir. Orta dirençli modelde en yüksek yük ayarını tamamlamadan Klasik ağır direnci seçmemelisiniz.

POWERbreathe Classic nefes antrenörünüzü düzenli olarak günde iki kez (her seferinde 30 nefes alarak) kullanın ve faydalarını 4-6 hafta içinde deneyimleyin.

felcc-2
Sepetim
Son Görüntülenen
Kategoriler